Hoitolahoitovalikoima

  Tervetuloa ylellisten aistimusten ja täydellisen rentoutumisen maailmaan.

  SENSAI Salonin poikkeukselliset kasvo- ja vartalohoidot naisille ja miehille on suunniteltu poistamaan stressiä ja tekemään ihosta silkkisemmän. Ne ovat tulosta yli 20 vuoden tutkimustyöstä koskien stressin psyykkisiä ja fyysisiä vaikutuksia sekä sitä, millainen rooli aisteihin perustuvilla hoidoilla voi olla niiden ehkäisemisessä.
  Niissä käytetään perinteisiä kiinalaisia yrttiuutteita sisältäviä tuotteita, jotka edistävät energian (Qi), veren (Ketsu) ja veden (Sui) kiertoa kehossa. Näin ne auttavat palauttamaan tasapainon fyysisiin ja henkisiin prosesseihin. Tuloksena ihon tekstuuri ja heleys kohenevat välittömästi, ja lisäksi tunnet uudistuneesi ja voimaantuneesi kokonaisvaltaisesti.

  Kasvohoidot

  SENSAI Salonin ylellisissä hoidoissa hyviksi havaitut kasvohoitotekniikat yhdistyvät SENSAI-tuotteiden eksklusiivisiin ikääntymisen merkkejä torjuviin etuihin ja perinteiseen japanilaiseen vieraanvaraisuuteen. Hoitojen ytimessä on Ihonhoidon Saho – ainutlaatuinen menetelmä, jossa asiantuntevat hoitajat käyttävät kaksoispuhdistusta, kaksoiskosteutusta ja kaksoislevitystä silkkisen ihon saavuttamiseksi ja mielen virkistämiseksi.

  Tarjoamme seuraavia Silky Skin -hoitoja


  virkistämiseen

  90 minuuttia

  Intensiivinen hoito, joka poistaa ihon väsymyksen virkistäen ja elvyttäen sitä. Hoidossa käytetään Extra Intensive Series -tuotesarjaa.
  Ylellinen EXTRA INTENSIVE MASK -naamio levitetään käyttämällä alkuperäistä hierontatekniikkaa, mikä tyynnyttää mieltä, ihoa ja kehoa sekä kiinteyttää ja heleyttää ihoa.


  kohottamiseen ja kiinteyttämiseen

  90 minuuttia

  Intensiivinen hoito, joka antaa iholle kiinteyttä, sileyttä ja joustavuutta. Hoidossa käytetään Lifting Series -tuotesarjaa.
  Kasvoille levitetään erityinen kiinteyttävä naamio, joka kiinteyttää ja silottaa kasvojen piirteitä.


  puhdistamiseen

  90 minuuttia

  Rentouttava hoito ihon öljyisyyden tasapainottamiseen käyttäen SILKY PURIFYING -hoitolinjaa. Erilaisia naamioita käytetään tehokkaaseen ihon öljyisyyden hallintaan ja ihohuokosten puhdistamiseen tarpeen mukaan. Rauhoittava ja aromaattinen hoito, joka jättää öljyisen ihon raikkaan ja kostean tuntuiseksi.


  Muut hoidot


  ULTIMATE-kasvohoito

  100 minuuttia

  Ylellinen ikääntymisen merkkejä torjuva kasvohoito, jossa käytetään ylellisintä ULTIMATE-hoitolinjaa, joka saa ihon tuntumaan uskomattoman pehmeältä – aivan kuin se olisi kääritty silkkiin. ULTIMATE-hoitolinjan tuotteet sisältävät Sakura Eternal Complex -yhdistettä, joka auttaa tekemään ihosta nuorekkaan ja virheettömän sekä torjuu ikääntymisen merkkejä. Niissä on raikas kukkaistuoksu, joka tuo mieleen sakura eli kirsikankukat.


  Silky Skin -pikakasvohoidot

  60 minuuttia

  Kaikista Silky Skin -kasvohoidoista on saatavilla pikaversioita.
  Voit nauttia kauniista tuloksista, vaikka sinulla olisi kiire.


  Silky Skin -kasvohoidot miehille

  80 minuuttia

  Miehille on saatavilla sama Silky Skin -kasvohoitosarja. Hoidot parantavat ihon öljyisyyden hallintaa ja puhdistavat huokosia, mikä on erityisesti tarpeen miesten iholle. Tuloksena on puhdas ja sileä iho.


  Intensiivihoito silmänympärysalueelle

  30 minuuttia

  Tiivistetty lisähoito ryppyihin, veltostumiseen, tummiin silmänympäryksiin ja muihin silmänympärysalueen ikääntymisen merkkeihin kasvojen herkimmällä alueella. Palauttaa raikkaan ja nuorekkaan ilmeen pyyhkien pois ajan vaikutukset.

  • *
   Muut hoidot: Hoitovalikoima voi vaihdella hoitolasta toiseen.

  Page Top