TIETOJA SENSAISTA

  Tunne ja 
  tiede Japanista

  SENSAI
  Tunne.
  Hillitty, hienostunut ja jalo.
  Kauneutta, joka on saanut innoituksensa Japanin luonnosta.

  SENSAI
  Tiede.
  Edistyksellinen, täsmällinen ja tinkimätön.
  Kauneutta, jonka taustalla on japanilainen tiede.

  SENSAI
  Tunne ja tiede Japanista
  Silkin verhoamaa elämän kauneuden juhlaa,
  joka kumpuaa syvältä sisimmästä.

  SENSAI kiteyttää japanilaisen kauneuden ja
  elämäntyylin ainutlaatuisen olemuksen.

  Koishimaru Silk

  SENSAIn arvokas tärkeä
  vaikuttava aine

  Kautta Japanin historian Koishimaru Silk on tunnettu poikkeuksellisen kevyenä ja hehkuvana silkkinä, ja se oli aikoinaan varattu vain keisarilliselle perheelle. Vielä tänäkin päivänä Koishimaru Silk tunnetaan kallisarvoisimpana silkkilaatuna.
  Kun SENSAIlla kiinnitettiin huomiota silkinkutojien nuorekkaan silkinsileisiin käsiin,
  tutkijat havaitsivat, että Koishimaru Silk -silkillä on ainutlaatuinen kyky edistää hyaluronihapon* tuotantoa. Tätä ihon luonnollista ainesosaa tarvitaan ihon vaalimiseksi ja vahvistamiseksi, jotta tuloksena on legendaarinen japanilainen virheetön SILK SKIN.
  *in vitro -testattu.

  saho-hands

  Saho

  Ihonhoitoseremonia, jonka tavoitteena on virheetön SILK SKIN.

  SENSAI on kehittänyt ainutlaatuisen Saho-ihonhoitorituaalin upean ihon saavuttamiseksi. Kyseessä on kolmivaiheinen prosessi, joka on tarkoitus suorittaa joka päivä samalla tavalla virheettömien tulosten aikaansaamiseksi.
  Tämä rauhoittava ja levollinen menetelmä juhlistaa elämän kauneutta, joka kumpuaa syvältä sisimmästä. Uskomme, että sen noudattaminen on optimaalinen tapa saavuttaa SILK SKIN.

  Tiedostavaa arvokasta elämäää.

  SENSAI, joka jatkaa japanilaisen kauneuden ymmärtämisen perintöä, ruumiillistaa ´Tiedostavaa arvokasta elämää´-henkeä. Henkeä, jossa elämässä arvostetaan kaikessa ja kaikissa hetkissä olevaa hienovaraisuutta. Tehtävämme on tukea arvot kanssamme jakavien elämää. Kaikkien aloitteidemme sydämessä ovat arvostetut japanilaiset perinteet - Koishimaru Silk -Japanin arvokkain silkki, kuten myös Saho, säännöllisyys, joka ilmenee japanilaisessa teeseremoniassa.

  1
  Luonnon kunnioittaminen
  2
  Ihmisten välisten
  suhteiden vaaliminen
  • 1
   Luonnon kunnioittaminen

  Vuonna 1887 perustettiin Kanebon edeltäjä Tokyo Cotton Trading Company. Tutkijat havaitsivat, että silkkiä kehräävien käsityöläisten kädet olivat kauniit.

  Monien vuosien tutkimustyön jälkeen he onnistuivat kehittämään ainesosan, joka oli valmistettu materiaalista, joka hävitettiin silkin kehräysprosessin aikana. Tämä johti Kanebon ensimmäisen silkkisaippuan, SAVON DE SOIEn, julkaisemiseen.

  Kosmetiikkaliiketoiminnan laajentuessa SENSAI debytoi Euroopassa Lontoon Harrod’silla. SENSAI EX La Crème -tuotteen julkaisu vuonna 1989 toi SENSAIlle tunnustusta japanilaisena korkeasti arvostettuna tuotemerkkinä.

  Koishimaru Silk vertaansa vailla oleva hienous, keveys ja herkkä loistokkuus tekivät tuotemerkistä entistäkin tunnetumman.

  Koishimaru Silk syntynyt tarina on tiivistetty yhteen arvokkaaseen pisaraan, joka jatkaa tarinaansa tulevaisuudessa.

  • NÄYTÄ VIDEO
  • 2
   Ihmisten välisten suhteiden vaaliminen

  Yhdistelmä Sado kanssa, japanilaisen teeseremonian. Tämä tasoitti tietä SENSAIn tulevaisuudelle. Saho arvostaa kurinalaisuutta ”harjoittaa sitä, mikä on oikein, oikeassa järjestyksessä ja tehdä se oikein”, ja ”kerran elämässä -kokemuksen” tarjoamisen kauneutta.

  Kaksoispuhdistus ja Kaksoiskosteutus Poikkeuksellinen
  vieraanvaraisuutemme joka syntyy myötätunnosta muita kohtaan, yhdistyy uniikkiin ihonhoitometodiin, ja on saavuttanut laajan arvostuksen Euroopassa.

  • NÄYTÄ VIDEO

  SENSAIn perintö ja kestävä kehitys

  SENSAIlla kestävä kehitys on osa perintöämme. Vuosien mittaan ja tuotekehityksen ohella luontoa kunnioittavat kauniit opetukset ovat kehittyneet käytännöksi, jota kutsumme ”suhteiden vaalimiseksi”. Se, miten suhtaudumme ympäristöön ja miten vaalimme ihmissuhteita, ovat kaksi keskeistä pilaria tällä kestävän kehityksen tiellä.

  Sitoumuksemme

  Tuotteen elinkaaren tarkastelu sen luomisesta sen hävittämiseen on syvällä japanilaisessa käsityöperinteessä. Tähän sisältyy luonnonvarojen syvä arvostus ja samalla jätteen määrän vähentäminen uudelleenkäytön ja uudelleensuunnittelun avulla. Vastuullisemmin hankittujen materiaalien valinnasta aina harkitun suunnittelun innovointiin – tämä huomaavainen lähestymistapa on tärkeä osa pyrkimyksissämme jatkaa ympäristön kunnioittamista.

  Uudistava maatalous
  Olemme sitoutuneet hankkimaan useita valikoituja raaka-aineita, kuten Shiso-lehtiuutetta ja Ashitaba-lehti-/varsiuutetta, uusiutuvilta tiloilta, jotka eivät käytä synteettisiä lannoitteita ja torjunta-aineita. Uudistava maatalous mahdollistaa jäljitettävyyden koko maanmuokkauksen, viljelyn, sadonkorjuun ja uuttamisen ajan, ja se auttaa myös kunnostamaan ja täydentämään maaperää käyttämällä tuotantoprosessissa syntyviä jäännöksiä luonnollisena kompostina.
  Osuutemme luonnonvarojen säilyttämisessä
  Tavoitteena on parantaa luonnonvarojen käyttöä.
  1. Käytämme joissakin pakkauksissamme kemiallisesti kierrätettyä PET-muovia, joka vastaa laadultaan uutta PET-muovia.
  2. Käytämme kierrätyslasia osassa lasipakkauksistamme.
  3. Käytämme joissakin pakkauksissamme biopohjaista muovia vähentääksemme öljypohjaisten synteettisten muovien käyttöä.
  4. Tarjoamme uudelleentäyttöä huulituotteille tarkoituksenamme käyttää ensisijaiset pakkaukset uudelleen.
  5. Suunnittelemme visuaaliset tuotteemme siten, että ne voidaan käyttää uudelleen ja näin vähentää jätteiden määrää.
  FSC®-sertifikaatti
  Vuodesta 2023 alkaen otamme tuotepakkauksissamme käyttöön FSC®-sertifioidun paperin, joka on valmistettu osittain bagassista. Bagassi, joka tunnetaan myös nimellä sokeriruokomassa, on kuitumaista materiaalia, joka jää jäljelle uuttoprosessin jälkeen. SENSAI käyttää paperipohjaisissa pakkauksissa FSC®-sertifioitua paperia, joka on peräisin vastuullisemmin hoidetuista metsistä, jotka edistävät luonnon monimuotoisuuden suojelua ja paikallisten yhteisöjen hyvinvointia(FSC®N002281).

  Japanilainen käsityöperinne

  SENSAIn pyrkimys kunnioittaa japanilaista käsityötaitoa on huippuosaamisemme tunnusmerkki. Tämä näkyy vankkumattomana sitoutumisena laatuun ja innovaatioihin sekä omistautumisena kauniille tulevaisuudelle. Tuomme luomuksemme markkinoille monitahoisella prosessilla, jossa asiantuntijat tutkijoista käsityöläisiin ovat mukana jokaisessa vaiheessa aina muotoilusta tuotesuunnitteluun ja visuaaliseen markkinointiin.

  icon_map

  SENSAI-asiantuntijat suosittelevat mielellään parhaiten sinulle sopivat tuotteet.

  Page Top