Hoitolakonsepti

  ”Harmoniaa ja hoitoa”

  img_index

  Muinaisen viisauden mukaan luonto on kokonaisuudessaan harmoniassa.

  Tämä pätee niin vuodenaikoihin, vuoroveteen kuin ihmisiinkin. Niistä jokaisella on mieli (Shin), iho (Ki) ja keho (Tai), jotka ihannetilanteessa toimivat tasapainossa.
  SENSAI Salonin periaatteiden taustalla on 70 vuoden opit ihonhoitotieteistä ja vuosisatojen opit itämaisista hoitoperinteistä. Se tarjoaa ainutlaatuisen ohjelman, joka yhdistää alkuperäisiä koostumuksia, tekniikoita ja hierontatekniikoita mielen rentouttamiseksi, ihon jalostamiseksi ja kehon elvyttämiseksi. Lisäksi se palauttaa kauneudelle ja hyvinvoinnille olennaisen  Shin-Ki-Tain  luonnollisen tasapainon.

  Tämä lupaus ilmenee myös hoitolakonseptissamme:
  ”Harmoniaa ja hoitoa”.

  Ihonhoidon Saho ja SENSAI Salon

  img_skincare_saho_00

  SENSAI Ihonhoidon Saho on ihonhoitorituaali, joka on saanut innoituksensa japanilaisen teeseremonian Saho-etikettikoodista.
  Se auttaa saavuttamaan virheettömän ihon kaksoispuhdistuksen, kaksoiskosteutuksen ja kaksoislevityksen avulla.
  Hoitojen aikana SENSAI Salon -hoitaja paljastaa ja puhdistaa ihosi hellävaraisesti kaksoispuhdistuksella, jonka jälkeen se kosteutetaan ja ravitaan kaksoiskosteutuksella. Lopuksi ylellisten SENSAI-tuotteiden imeytyminen maksimoidaan kaksoislevityksen avulla.
  Asiantuntijoiden hellät kädet syventävät ja maksimoivat Ihonhoidon  Saho  -kokemusta, jolloin tuloksena on tehokas vaikutus ja silkkisen pehmeä iho.

  Koe Ihonhoidon Saho SENSAI Salon -asiantuntijoiden käsissä.

  Page Top