Behandlingsmeny salong

  Välkommen till en värld av lyxigt välgörande upplevelser och fullständig avslappning.

  SENSAI salongs exceptionella ansikts- och kroppsbehandlingar för kvinnor och män skänker avslappning samtidigt som huden blir härligt silkeslen. De vilar på över 20 års forskning om hur stress påverkar oss såväl psykologiskt som fysiologiskt samt på vilket sätt sensorisk terapi kan motverka detta.
  Produkter framtagna med traditionella kinesiska örtextrakt främjar flödet av energi (Qi), blod (Ketsu) och vatten (Sui) genom kroppen vilket hjälper till att återställa balansen i dina känslomässiga och kroppsliga processer.

  Ansiktsbehandlingar

  SENSAI Salongs lyxiga behandlingar blandar beprövade ansiktsbehandlingstekniker med exklusiva SENSAI-produkter mot ålderstecken. Allt i en miljö präglad av den japanska gästfriheten. Varje behandling bygger på hudvårdstekniken Sahosom är en unik metod bestående av dubbel rengöring, dubbel återfuktning och dubbel applicering som tillsammans med de professionella terapeuternas varsamma handlag bidrar till en silkeslen hud och ett uppfriskat sinne.

  Vi erbjuder följande behandlingar för silkeslen hud


  för en uppiggande effekt

  90 minuter

  Ingående terapi som hjälper trött hud och gör den stimulerad och vitaliserad med hjälp av Extra Intensive-serien.
  Vi applicerar vår prestigefyllda EXTRA INTENSIVE MASK med en ursprunglig massageteknik som vårdar såväl sinne som hud och kropp och gör huden fastare och ger den lyster.


  för att lyfta och strama åt

  90 minuter

  Intensiv behandling som återger huden dess fasthet, släthet och mjukhet med hjälp av Lifting-serien.
  Vi applicerar en speciell Firming Mask som stramar och slätar ut ansiktets konturer.


  för rengöring

  90 minuter

  Avslappnande behandling för reglering av sebumproduktionen, med SILKY PURIFYING-serien. Olika masker appliceras för att reglera sebumhalten samt porrengöring efter behov. En lugnande och aromatisk behandling som gör att fet hud känns fräsch och återfuktad.


  Andra behandlingar


  ULTIMATE ansiktsbehandling

  100 minuter

  Lyxig ansiktsbehandling mot ålderstecken med vår mest påkostade serie ULTIMATE som gör huden len som om den vore insvept i silke. Produkter i ULTIMATE-serien innehåller Sakura Eternal Complex, som bidrar till en ungdomlig, fulländad hud och motverkar tecken på hudens åldrande. Kännetecknas av en fräsch doft av körsbärsblommor.


  Express-ansiktsbehandlingar för silkeslen hud

  60 minuter

  Alla våra ansiktsbehandlingar för silkeslen hud finns även i expressversion.
  Åtnjut storartade resultat även om du har begränsat med tid.


  Ansiktsbehandlingar för män - silkeslen hud

  80 minuter

  Alla våra ansiktsbehandlingar för silkeslen hud finns även för män. Våra behandlingar kontrollerar överproduktion av sebum och rengör porerna som är speciellt viktigt för mäns hud och ger ett rent och mjukt resultat.


  Intensiv behandling för ögonen

  30 minuter

  Koncentrerad tilläggsbehandling mot rynkor, förlorad fasthet, mörka ringar och andra symptom på åldrande i det känsliga området kring ögonen. Suddar ut ålderstecken för ett fräscht och ungdomligt utseende.

  • *
   Andra behandlingar: Behandlingsutbudet kan variera från salong till salong.

  Page Top