ABSOLUTE SILK

  DET LUKSURIØSE
  RITUALET
  TIL KLAR HUD

  Frigjør og omslutt din hud i silkens komfort

  ABSOLUTE SILK introduserer en ny start til SILK SKIN.
  Først, CLEANSING MILK som løser opp sminken som om du polerer huden med en silkeklut.
  Deretter vil den karboniserte MICRO MOUSSE WASH fjerne sporene av urenheter.
  Begge bevarer din delikate hud med sine silkemyke konsistenser.
  Den luksuriøse silken gjør huden frisk og gir den naturlig glød med en utrolig behagelig og ren følelse.

  DOBBEL RENS

  TRINN 1: Rens

  ABSOLUTE SILK
  CLEANSING MILK

  150mL

  En silkemyk rensemelk som skånsomt fjerner sminke og oljebaserte urenheter og etterlater huden frisk og smidig.

  1. Rensemekanisme

  Denne emulgerte formelen, utviklet for rens og tilførsel av fuktighet, består av plantebaserte oljer som jevnt fordeles innen et nettverk av stivelsesbaserte ingredienser hyllet for sine dempende egenskaper. Ved påføring med en bomullspad eller hendene, glir den silkemyke teksturen på og smelter oljene ved kontakt med kroppstemperatur og spres ut som en lett berøring av silkeklut for å skånsomt løfte bort sminke og urenheter.

  2. Skin Finish

  Den melkeaktige formelen ivaretar hudens ytterste lag med en blend av squalene, jojobafrøolje og olivenolje, og etterlater huden med fuktighet og en silkemyk finish. Omfavnet i et slør av fuktighet, vil huden føles glatt og smidig med en utsøkt utstråling.

  Vår forpliktelse til bærekraft

  Dette produktet er en del av SENSAIs initiativ Japanese Sustainable Luxury; SENSAIs forpliktelse til å ytterligere ivareta naturen, dens ressurser og fremtiden vår.

  • -
   Flasken er laget av kjemisk resirkulert PET.
  • -
   Den ytre kartongen består av FSC-godkjente materialer og inneholder delvis bagasse, et ikke-trefibrøst materiale som resirkuleres fra sukkerrøravfall.
  • -
   Perilla Leaf Extract er avledet fra aromatiske urter dyrket på resirkuleringsorienterte gårder.
  • -
   Squalene er en svært renset olje utvunnet fra sukkerrør.

  TRINN 2: Rens i Dybden

  ABSOLUTE SILK
  MICRO MOUSSE WASH

  180mL

  En rensende mikrokarbonisert mousse som renser bort urenheter med en luksuriøs brus. Strålende med klarhet og mindre synlige porer optimaliseres huden for påfølgende hudpleie.

  1. Rensemekanisme

  Denne glødende og silkemyke rensemoussen beriket med karbondioksid fjerner talg, urenheter og døde hudceller. Mikroboblene, omgitt av et beskyttende nettverk av polymerer og nærende ingredienser, holder på sin spenst og glans ved påføring for å omslutte huden i sensorisk nytelse.

  2. Skin Finish

  I det moussen skylles av, svøpes huden inn i et delikat slør av fuktighet med etterfylt komfort. Smuss løftes fra porene og den rene huden avdekkes med en ny klarhet. Frisk, strålende og komfortabel optimaliseres huden for å motta pleie fra det påfølgende hudpleieritualet.

  Vår forpliktelse til bærekraft

  Dette produktet er en del av SENSAIs initiativ Japanese Sustainable Luxury; SENSAIs forpliktelse til å ytterligere ivareta naturen, dens ressurser og fremtiden vår.

  • -
   Dispenseren og stopperen består delvis av biobasert plastikk.
  • -
   Den ytre kartongen består av FSC-godkjente materialer og inneholder delvis bagasse, et ikke-trefibrøst materiale som resirkuleres fra sukkerrøravfall.
  • -
   Perilla Leaf Extract er avledet fra aromatiske urter dyrket på resirkuleringsorienterte gårder.

  DOBBEL FUKT

  TRINN 1: Fukt

  ABSOLUTE SILK
  MICRO MOUSSE TREATMENT

  90mL

  En antiage-lotion (Trinn 1), med mikrobobler som trekker inn i hudlagene for å forebygge aldringstegn av huden.

  1. En skummende lotion som er frisk, men likevel rik og elastisk i tekstur

  ABSOLUTE SILK er en reise til et nytt skjønnhetsunivers. Beriket med anti-age sammensetningen Koishimaru Silk Royal™, virker de sansevekkende teksturene til MICRO MOUSSE TREATMENT, CREAM og FLUID i harmoni for å gjenoppbygge huden og motvirke aldringstegn for en strålende, glødende og plettfri silkemyk hud.

  2. Micro Bubble-teknologi

  Micro Bubble aktiverer huden med SENSAIs banebrytende mikroboble teknologi for å jobbe mot alle hudproblemer. Micro Bubble leverer en hittil ny* konsentrasjon og stabilitet til huden – en innovativ teknologi som benytter et naturlig biokjemisk fenomen kombinert med antiage-hudpleie.

  • *
   Blant Kanebo Cosmetics Inc.

  3. Pust nytt liv i huden med SILK mousse

  Den tykke, skummende kremen løses opp og smelter inn i huden, og tilfører rikelig med fuktighet. Det vil føre til elastisk hud som er like glatt og elegant som Koishimaru Silk.

  Et øyeblikks ren luksus med Mousse Mask
  Prøv det ypperste SILK SKIN har å tilby

  La deg overvelde av silkefølelsen ved å legge ett ekstra trinn til ditt Saho hudpleieritual. Etter å ha brukt den vanlige MICRO MOUSSE TREATMENT, påfør et lag med det silkeaktige skummet og la det virke som en "Mousse Mask". Denne enkle, tradisjonelle hudpleien gir huden den ypperste silkekvaliteten.

  TRINN 2: Tilfør næring

  ABSOLUTE SILK
  ILLUMINATIVE CREAM

  40mL

  En frisk, men rik krem ​​som reduserer rynker og behandler mørke flekker mens du huden får rikelig med fuktighet.
  Huden blir glatt, jevn og glødende.

  ABSOLUTE SILK
  FLUID

  Et friskt og flytende produkt som fukter huden. Blir gradvis forvandlet til en silkemyk konsistens som gjør huden glatt, fast og strålende.

  ABSOLUTE SILK
  CREAM

  En rik og eterisk krem som nærer huden i dybden for så å legge seg som et fuktighetsgivende silkeslør. Gjør huden glatt, fast og strålende.

  En tradisjonsarv over tid

  For SENSAI står bevaring av japanske kunsttradisjoner sentralt. Blant de mangfoldige kunstarvene, er inspirasjonen vår sentrert rundt den enestående opplevelsen Sado, den urgamle japanske teseremonien.
  Denne tradisjonen, som betraktes som selve symbolet på gjestfrihet, er en kurert begivenhet som omfatter en dyp respekt for naturen, en følsomhet for estetisk simplisitet og en forståelse for disiplin. Denne ånden er SENSAIs kjerneverdi, og arven lever videre gjennom vår unike hudpleiemetode, Saho.
  Endelig kan denne omsorgsfulle og metodiske hudpleiereisen oppleves gjennom ABSOLUTE SILK.

  JAPANESE SUSTAINABLE LUXURY

  Page Top