JAPANESE SUSTAINABLE LUXURY

  Fremtiden av luksus

  Den japanske arven av
  å verdsette ting

  Fremtiden av luksus

  På våren i 2023, jobber SENSAI for å redefinere luksus ved å tilføye respekt til den nåværende bærekraftsmodellen basert på ‘reduksjon, gjenbruk og resirkulering’.

  Høsten 2023 presenterer SENSAI samarbeidsprosjekter med Kaikado fra Kyoto, Japans eldste produsent av håndlagde tedåser, og Shigeru Ban, en verdenskjent arkitekt som har blitt hyllet for sitt innovative og filantropiske arbeid. Med en visjon om å kultivere forbindelsen mellom gjenstand og eier, samt menneskeheten og naturen, ser vi frem til å introdusere disse initiativene som en ny form for luksus.

  'Respekt' som en del av den nåværende
  bærekraftsmodellen som omfatter
  'reduser, gjenbruk, resirkuler'.

  Vårt samarbeid med Kaikado

  Med en felles sans for det japanske idealet om å ta vare på ting, startet SENSAI et samarbeid med Kaikado. SENSAI ULTIMATE THE CREAM SPECIAL EDITION er et mesterverk som forener 
  enestående japansk kunsthåndverk med fremtidens luksushudpleie.

  Ideen om å ivareta ressurser og ikke sløse dem

  Et samarbeid med Shigeru Ban

  Pop-upen i bevegelse

  For å promotere ULTIMATEs fornyelse, har vi samarbeidet med arkitekten Shigeru Ban for å designe en pop-up som reduserer byggeavfall. Målet var å løse utfordringene med en ordinær pop-up-butikk, der materialene vanligvis kastes når butikken demonteres. Det betyr at butikken kann settes sammen, demonteres og gjenbrukes om og om igjen ved hjelp av materialer som legger til rette for lagring og transport.

  Om Shigeru Ban

  I 1985 ble Shigeru Ban Architects stiftet, og i 1995 ble nødhjelpsorganisasjonen Voluntary Architects Network (VAN) grunnlagt. Han er kjent for sitt arbeid innen nødboliger laget av papirtuber. Han har mottatt en rekke priser, blant annet Pritzker Architecture Prize (2014), Commandeur de la Ordre des Arts et des Lettres i Frankrike (2014), Mother Teresa Social Justice Prize (2017) og Medal with Purple Ribbon (2017).

  THE ULTIMATE

  SENSAI avdekker mirakelet av vakker fornyelse.
  Våre siste funn svarer på fremtiden til huden din.
  Se frem til vakre milepæler under denne ultimate reisen til SILK SKIN.

  ULTIMATE
  THE LOTION I

  En myk, lett lotion som metter huden med rikelig forfriskende fukt. Silkemyk og strålende gløder huden i sitt reneste uttrykk av SILK SKIN.
  Påfør sjenerøst morgen og kveld. Fortsett med en emulsjon og/eller krem.

  ULTIMATE
  THE LOTION II

  En fyldig, nærende lotion som metter huden rikelig med fukt. Silkemyk og strålende gløder huden i sitt reneste uttrykk av SILK SKIN.
  Påfør sjenerøst morgen og kveld. Fortsett med en emulsjon og/eller krem.

  ULTIMATE
  THE EMULSION

  En delikat og lett emulsjon som etterlater huden i luksuriøs komfort. Et fint silkeslør omfavner huden for å nære myk, sterk og strålende SILK SKIN.
  Påfør morgen og kveld etter lotion.

  ULTIMATE
  THE CREAM

  En unik sensorisk krem med en proprietær oljeblanding som tar huden med på en transformativ reise. Mykere, sterkere og mer strålende etter hver påføring blomstrer huden inn i SILK SKIN.
  Påfør morgen og kveld etter lotion.

  ULTIMATE
  THE CREAM
  SPECIAL EDITION

  Kaikado Collaboration Chazutsu-etui x 1
  ULTIMATE THE CREAM (REFILL) 40mL x 2

  SENSAI ULTIMATE THE CREAM SPECIAL EDITION er et mesterverk som forener enestående japansk kunsthåndverk med fremtidens luksushudpleie. Det tidløse design infuserer ynde og eleganse i enhver gest under hudpleieritualet. Etuiet er prydet med SENSAI ULTIMATEs signaturgull og er et tidløst samlerobjekt.

  Living mindfully in grace

  Som et merke som arver den japanske sensibiliteten av skjønnhet, oppfyller SENSAI ånden av "Living mindfully in grace" - en livsstil med en forståelse for subtilitetene som finnes i alle ting og øyeblikk. Vårt oppdrag er å støtte og forbedre livene til de som resonerer med og deler våre verdier. I kjernen av alle våre initiativer er verdsatte tradisjoner fra Japan - Koishimaru Silk, den mest dyrebare av japansk silke, samt Saho, et disiplin som finnes i den japanske teseremonien.

  1
  Ivaretakelse av naturen
  2
  Næring av
  menneskelig samhold
  • 1
   Ivaretakelse av naturen

  I 1887 ble forløperen til Kanebo, Tokyo Cotton Trading Company, stiftet. Forskerene observerte hvor vakre hendene til håndverkere som spant silke var.

  Etter mange års etterforskning utviklet de en ingrediens sammensatt av materiale som ellers ble kastet under silkespinning. Dette førte til lanseringen av Kanebos første silkesåpe, SAVON DE SOIE.

  I det kosmetikkvirksomheten utviklet seg, gjorde SENSAI sin Europa-debut hos Harrod’s, London. Etter lanseringen av SENSAI EX La Créme i 1989 ble SENSAI anerkjent som et japansk merke av høy prestisje.

  Med sin overlegne fornemhet, letthet og delikate briljans, sørget Koishimaru Silk for ytterligere utmerkelse av merket.

  Denne historien avlet fra Koishimaru Silk er konsentrert til en edel dråpe og spinnes videre inn i fremtiden.

  • SPILL FILM
  • 2
   Næring av menneskelig samhold

  En fusjon med Sado, den japanske teseremonien. Dette banet vei for SENSAIs fremtid. Disiplinen med å "utøve det riktige, i riktig rekkefølge, på riktig måte", og spiritualiteten ved å "enestående opplevelse" er konseptene som ga liv til SENSAIs hudpleieritual Saho.

  Dobbel Rens og Dobbel Fukt
  Vår gjestfrihet som kommer av vår medfølelse for andre, kombinert med vår unike hudpleiemetode, har fått bred anerkjennelse i Europa.

  • SPILL FILM

  SENSAI’s arv innen bærekraft

  Bærekraft er en del av SENSAI. I løpet av årene, utover produktutvikling, har læren fra de vakre disiplinene som omfavner naturen utviklet seg til en praksis vi kaller å "dyrke relasjoner". Hvordan vi forholder oss til miljøet og hvordan vi nærer menneskelig samhold er to sentrale verdier innen vårt forhold til bærekraft.

  Våre forpliktelser

  Å vurdere livssyklusen til et produkt fra skapelse til oppløsning er en praksis dypt forankret i japanske håndverkstradisjoner. Dette omfatter en dyp verdsettelse av ressurser og deres verdier, samtidig som sløsing reduseres ved å omforme og gjenbruke deres kall. Fra å velge mer ansvarlige materialer til nyskapende, gjennomtenkte design, står denne hensynsfulle tilnærmingen sentralt i vår innsats for å ytterligere ivareta miljøet.

  Regenerativt landbruk
  Vi har forpliktet oss til å skaffe flere utvalgte råvarer som Shiso-bladekstrakt og Ashitaba stamme-/bladekstrakt fra regenerative gårder som ikke bruker syntetisk gjødsel og plantevernmidler. Den regenerative oppdrettsmetoden gir ikke bare sporbarhet gjennom hele prosessen med jordbearbeiding, dyrking, høsting og utvinning, men den hjelper også med å rehabilitere og fylle opp jorden ved å bruke rester fra produksjonsprosessen som naturlig kompost.
  Vårt bidrag til bevaring av ressurser
  Vi gjør følgende for å forbedre vår ressursbruk:
  1. Vi bruker kjemisk resirkulert PET av samme kvalitet som ny PET i noe av emballasjen vår.
  2. Vi innarbeider resirkulert glass i deler av vår glassemballasje.
  3. Vi bruker biobasert plastikk i noe av emballasjen vår for å redusere bruken av petrolbasert syntetisk plastikk.
  4. Vi tilbyr refill av leppeprodukter for å redusere primæremballasje.
  5. Vi designer våre visuelle produkter med den hensikt å bli gjenbrukt som en løsning for avfallsreduksjon.
  FSC®-sertifisering
  Fra 2023 vil vi introdusere FSC®-sertifisert papir laget delvis av bagasse i produktemballasjen vår. Bagasse, også kjent som sukkerrørmasse, er et ikke-trefibrøst materiale som blir liggende igjen etter en utvinningsprosess. Hos SENSAI inkorporerer vi FSC®-sertifisert papir i papirbasert emballasje, hentet fra mer ansvarlig forvaltede skoger som bidrar til beskyttelse av dets biologiske mangfold og velstand i lokalsamfunnene (FSC®N002281).

  Japansk håndverk

  SENSAIs streben etter japansk håndverk er kjennetegnet på vår kvalitet. Dette legger grunnlaget for vår forpliktelse til kvalitet, innovasjon og hengivenhet for en vakker fremtid. Prosessen for hvordan vi bringer kreasjonene våre til markedet er sammensatt, med eksperter som spenner fra forskere til håndverkere som bidrar med sin kunnskap langs veien fra formulering og produktdesign til visuell markedsføring.

  Page Top