THE ULTIMATE

  SENSAI avdekker mirakelet av vakker fornyelse.
  Våre siste funn svarer på fremtiden til huden din.
  Se frem til vakre milepæler under denne ultimate reisen til SILK SKIN.

  Frigjørelsen av mirakelet for en vakker fornyelse

  hidden

  hidden

  line__sm

  hidden

  hidden

  line__sm

  En ny epoke innen luksusskjønnhet begynner med SENSAIs suverene aldersbekjempende hudpleieserie, ULTIMATE. SENSAI er inspirert av de nyeste vitenskapelige funnene innen autofagiforskning og agerer på kilden til hudaldring for å frigjøre mirakelet til vakker fornyelse. SILK SKIN Connection Technology forener de kraftige egenskapene i Koishimaru Silk Infinite og Sakura Eternal Complex for å iscenesette en sympatisk forvandling. Se frem til vakre milepæler under denne ultimate reisen til SILK SKIN.

  Saho ー fra hudpleieritual til skjønnhetsseremoni

  hidden

  hidden

  line__sm

  hidden

  hidden

  line__sm

  SENSAI presenterer et unikt hudpleieritual kalt Saho, inspirert av Sahos skikker for den japanske teseremonien. Denne skånsomme og omhyggelige metoden er utviklet for å utøves på samme måte hver dag for å oppnå SILK SKIN. I likhet med den japanske teseremonien, anser vi hudpleieritualet ULTIMATE som en skjønnhetsseremoni.

  INNHOLD

  • TRINN 1

  ULTIMATE
  THE LOTION I

  125mL

  En myk, lett lotion som metter huden med rikelig forfriskende fukt. Silkemyk og strålende gløder huden i sitt reneste uttrykk av SILK SKIN.

  Påfør sjenerøst morgen og kveld. Fortsett med en emulsjon og/eller krem.

  ULTIMATE
  THE LOTION II

  125mL / 75mL

  En fyldig, nærende lotion som metter huden rikelig med fukt. Silkemyk og strålende gløder huden i sitt reneste uttrykk av SILK SKIN.

  Påfør sjenerøst morgen og kveld. Fortsett med en emulsjon og/eller krem.

  • TRINN 2

  ULTIMATE
  THE EMULSION

  100mL / 60mL

  En delikat og lett emulsjon som etterlater huden i luksuriøs komfort. Et fint silkeslør omfavner huden for å nære myk, sterk og strålende SILK SKIN.

  Påfør morgen og kveld etter lotion.

  ULTIMATE
  THE CREAM

  40mL / 40mL (REFILL) / 15mL

  En unik sensorisk krem med en proprietær oljeblanding som tar huden med på en transformativ reise. Mykere, sterkere og mer strålende etter hver påføring blomstrer huden inn i SILK SKIN.

  Påfør morgen og kveld etter lotion.

  • Extra Care

  ULTIMATE
  THE MASK

  75mL

  En fløyelsmyk, leave-on kremmaske som smelter inn i huden, forsegler fuktighet, pleier og resulterer i en fastere og jevnere hud når den brukes om natten med den originale massasjemetoden. Om morgenen stråler huden med en utsøkt glød og sprudler av spenst.
  ULTIMATE THE MASK kommer med en spesiallaget massasjeplate i porselen.

  Påfør rundt 3 ganger i uken, på slutten av hudpleierutinen om kvelden, over hele ansiktet og halsen med den medfølgende originale massasjeplaten.

  En elegant, blomstrende duft som
  omslutter alle sansene

  For å følge hudens blomstring byr ULTIMATE inn på en sublim, blomstrende duft. Ved påføring vekkes sansene av frisk, søt og delikat fersken og pære, etterfulgt av en sirlig bukett av bulgarsk rose, Sakura og sjasmin. Fra første til siste note fordypes sansene fullstendig i ULTIMATEs skjønnhetsopplevelse.

  Emballasjedesign som omdefinerer luksus

  Luksus for SENSAI handler ikke om overdådig opulens. Det handler om å skape en opplevelse gjennom produktets integritet og kvalitet. Emballasjen til ULTIMATE er fornyet for å redesigne opplevelsen av luksus. De har blitt designet for å nytes som multisensoriske verk samt estetiske verk. Under bruk passer hvert verk komfortabelt inn i hånden for å gi ro i det kropp og sinn forberedes for hudritualet ULTIMATE.

  Vår forpliktelse til bærekraft

  • Ekstrakt av blomstene, bladene og stilken til Geranium Thunbergi er avledet fra urter dyrket på resirkuleringsorienterte gårder.
  • Den fermenterte ingrediensen Glycosyl Trehalose er avledet fra mikroorganismer.
  • Den indre beholderen og påfyllskorken består delvis av biobasert plastikk.
  • Beholderen består delvis av resirkulert glass.
  • Det dempende materialet er laget av en ikke-vevd, planteavledet klut.
  • Den ytre kartongen består av FSC-godkjente materialer og inneholder delvis bagasse, et ikke-trefibrøst materiale som resirkuleres fra sukkerrøravfall.

  Page Top