hidden

  hidden

  line__sm

  hidden

  hidden

  line__sm

  Nyt årets nedtelling ved å åpne en vakker overraskelse hver dag. Hver nummererte eske er fornyet for 2023 og inneholder ett av våre mest ettertraktede produkter for å feire tjuefire vakre dager. Et originalt design som er både tradisjonelt og moderne, med skinnende vintermotiver som stjerner og snøfnugg kombinert med tidløse Kissho-motiv for å kapre julestemningen.

  SENSAI ADVENT CALENDAR er en skattekiste av vakre oppdagelser og er den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i denne julen.

  Inspirasjonen bak designet

  Designet til SENSAI ADVENT CALENDAR kaprer høytidens magi. Klassiske festmotiver som snøfnugg og stjerner kombineres med Kissho-motiver, en tradisjonell japansk kunstform som er kjent for sin prismatiske geometri og guddommelige symbolikk. Betydningsfulle motiver pryder de tjuefire eskene i champagnegull og platinasølv for å gjøre høytidens holiday countdown a true celebration.

  Om Kissho-motiv

  Kissho-motiver, også kjent som lykkemønstre, er et arrangement av geometriske naturformer som ofte ses på tradisjonelle japanske tekstiler og kunsthåndverk. Disse ærverdige symbolene har en lykkebringende betydning og tilbys under feiringen av ulike anledninger.

  Skilpaddeskjoldet

  Et motiv med sekskanter for å illustrere skilpaddeskjoldets mønster. På grunn av dyrets lange levetid har det blitt verdsatt av kunsthåndverkere siden Heian-perioden i Japan på 700-tallet, og den hylles som et lykkebringende symbol på et langt liv.

  Hampbladet

  Et motiv som kombinerer sekskantede enheter som består av seks trekanter for å representere hampbladets form. Planten er kjent for å vokse raskt og rett opp mot himmelen, og det var vanlig å bruke dette motivet på barneklær i håp om at barnet skulle bli velsignet med god helse.

  Vår forpliktelse
  til bærekraft

  Den ytre kartongen består av FSC-godkjente materialer og inneholder delvis bagasse, et ikke-trefibrøst materiale som resirkuleres fra sukkerrøravfall.

  SENSAI ADVENT CALENDAR

  Denne begrensede utgaven inneholder tjuefire hudpleie-, kroppspleie- og sminkeprodukter i sjarmerende størrelse eller originalstørrelse.

  Page Top