LIFT FOCUS ESSENCE

  LIFT INTO BEAUTY

  Nyheten LIFT FOCUS ESSENCE fra EXPERT Items sørger for en umiddelbar løftende og oppstrammende effekt når den påføres med den originale massasjemetoden. Den silkeaktige essensen omfavner huden som en matrise av silketråder, løfter og strammer opp konturene og gir et strålende utseende.

  Gi utseendet og selvtilliten et løft med LIFT FOCUS ESSENCE.

  LIFT FOCUS ESSENCE

  40mL

  Denne silkeaktige essensen påført med en original massasjemetode, strammer og løfter konturene umiddelbart, noe som fører til synlig spenst og utstråling.
  Påfør morgen og kveld etter lotion.

  En oppløftende opplevelse

  LIFT FOCUS ESSENCE gir en løftende og oppstrammende effekt når den påføres med vår originale massasjemetode. Denne silkeaktige essensen harmonerer perfekt med huden og er utviklet for å gi utseendet ditt et løft mens den originale massasjemetodens systematiske trinn synlig definerer ansiktsdimensjonene. Nyt et synlig løft for både utseendet og selvtilliten.

  Tight Wrapping Formula

  Nøkkelen til et ungdommelig utseende er hudens evne til å ha et bredt spekter av ansiktsuttrykk, noe som krever at den kan både strekkes og strammes opp. Tight Wrapping Formula kombinerer svært fuktighetsgivende ingredienser med fleksible polymerer for å gjenopprette smidighet og spenst. Når den masseres inn i huden spres de fleksible polymerene jevnt ut og skaper en usynlig, tøyelig film som fester seg komfortabelt. Dens unike egenskap med en fyldig og fuktighetsrik konsistens støtter hudens nettverk for å simulere ungdommelig hud.

  Lifting Stretch

  step01_sub2

  TRINN 1

  Stryk oppover langs kjeven og påfør trykk på nakken bak øreflippene. Stryk nedover mot kragebeinet og påfør trykk rundt fordypningene i kragebeinet. Gjør dette vekselvis på høyre og venstre side.

  step02_sub2

  TRINN 2

  Plasser begge tomlene under haken og gni fra side til side med moderat trykk.

  step03_sub2

  TRINN 3

  Stryk varsomt langs begge sidene på kjevelinjen med fingrene dine på område 1 til 3 i rekkefølge.

  step04_sub2

  TRINN 4

  Plasser langfingrene ved munnvikene. Massér i sirkulære bevegelser og trykk forsiktig på de samme punktene.

  step05_sub2

  TRINN 5

  Med fire fingre, massér varsomt område 1 med sirkulære bevegelser og trykk deretter forsiktig på de samme punktene. Gjenta samme prosedyre for område 2 og 3.

  hidden

  hidden

  line__sm

  hidden

  hidden

  line__sm

  Anbefalte produkter for ekstra pleie

  item02_lg

  item02_lg

  item02_sm

  EXPERT Items
  TOTAL EYE TREATMENT

  REFRESHING EYE ESSENCE 20mL /
  MELTY RICH EYE CREAM 15mL

  Et øye-ritual som kombinerer REFRESHING EYE ESSENCE og MELTY RICH EYE CREAM for å redusere forekomsten av rynker med en kjølende og varmende effekt for en ungdommelig utstråling. Refill av begge øyepleieproduktene er tilgjengelig.

  item03_lg

  item03_lg

  item03_sm

  EXPERT Items
  TOTAL LIP TREATMENT

  15mL

  Denne silkemyke antiage-essensen fukter og pleier leppene og områdene rundt for å tilføre leppene naturlig fylde.

  item04_lg

  item04_lg

  item04_sm

  CELLULAR PERFORMANCE
  THROAT AND BUST LIFTING EFFECT

  100mL

  Denne silkeaktige oljen gir et merkbart løft fra bysten og opp til haken, hvor hudaldringen ofte starter. Har en avslappende, orientalsk duft.

  Page Top